Facebook tidsfördriv!

Felicia Åkerstedt: Fin & snäll tjej. Som man har väldigt många minnen med haha! 
 
Miow Panda: Vem är du känner jag dig ?;).. Nej bara skoja mio, Du är jätte snäll & sjukt rolig att vara med! 
 
Stina Ewertsson: Super fin och underbar tjej, som kan hitta på allt från himmel till jord! Saknar dig vännen min! 
 
Isabella Andersson: Jag känner inte dig såbra, Vi har mest snackat här på facebook!. Men det får vi kanske se till att ändra på! 
 
Valeria A. Kamenskaja: Du gick på min skola i bara några få minuter, du hatade att gå lektionerna för att du ville vara med oss, du älskade att hoppa runt och skutta, saknar dig min vän! 
 
Haanna Axelsson: En tjej jag knappt känner, har piercat dig en gång en snabbis sen har vi aldrig träffats! Men jag tycker att vi borde ända på det, för du är en awesome tjej! 
 
Ann-Sofie Linderoth: Min underbara saknade vän.. Vi har inte setts på år och dagar och vi var alltid med varandra förut! Känner att vi har stötit bort från varandra fast det inte får vara så.. Vi måste verkligen ses snart för jag saknar våra minnen.. Vi sminkade varandra, lekte med hamstern och gick påska kärringar. Åkte Skridskor åt pizza och var uppe till 5 på nätterna för att kolla på Disney.. Jag saknar dig min Annso. Det är dags att ses snart eller vad säger du? 
 
Molly Nebron: Dig har man inte träffats sen Närke kil vilket var ett jävla bra tag sen, Men vi har våra minnen! 
& vi borde ändra på det och skapa fler minnen och träffats tycker jag
 
Millan Bäckström: Vi känner inte varandra så jätte bra, jag spelade i ditt lag typ 1 gång haha. sen vet jag inte vad som hände mådde bara inte bra så att jag sluta, synd faktiskt för det var riktigt kul. Men nu hälsar vi mest på varandra i korridoren.. Men du är en super fin Tjej Millan.. Fotbolls proffen är på väg Millan, Det kommer du att bli det är jag helt säker på ! 
 
Isabella Andersson: Bella du är ju bara så underbar haha, vi har inte känt varandra länge. Men vi har ändå 4634654 minnen, Från shopping till att hoppa in i snön. och till att köpa mina katter hahah du är bara för underbar vännen min vi måste ses snart igen! 
 
Josefin Jansson: Vi har gått i samma skola i Vintrosa, då vi alltid hoppa häst och hade det underbart, men nu hälsar vi bara på varandra i korridoren, Hoppas vi bygger upp våran vänskap igen :) 
 
Linnea Björk: Jag känner knappt dig, har bara haft dig på facebook men du verkar snäll och super fin :) 
 
Linnea Andersson: Känner kanppt dig, men en sak ska du vara säker du sjukt fint leende och sjukt söt! & du verklar hur snäll som helst,, Vi kanske borde träffas nåndag :) 
 
Maja Elisson: Känner knappt dig har sagt hej till dig två gånger, lånat dina skor på fjäskdagen för att jag skulle gå ut lite snabbt, sen känner jag kanppt dig, men det borde vi ändra på :) 
 
Andrea Oroz: DU VÄNNEN MIN! det var ett jävla bra tag sen jag såg dig, vi var sjukt nära vänner på kollo och efter det, du sov hos mig jag sov hos dig vi gick på stan, g-vik marieberg.. och massa sånt roligt! Vi kom inte på bussen för vi inte hade pengar och en kille hjälpte oss att betala.. & kom ihåg att du tyckte han var jätte snygg haha. Vännen vi måste ändra på en sak, vi borde träffas igen ellerhur? 
 
Dilara Karatay: Vi har varit bästa vänner sedan dagis/lekis, Vi bodde grannar med varandra vi käkade nudlar med kallt vatten utanför trappen för att vi inte orkade koka vatten, vi cyklade vi lekte vi hoppa vi gick till skolan varje dag tillsammans, vi gick tillsammans för att handla ett tuggumi, Sen gjorde jag mitt misstag jag flytta därifrån jag såg dig springa efter bilen och se dig ramla och se hur ledsen du var, vi träffades alldrig mer men ditt namn stod kvar i mitt hjärta! Sen Flyttade jag tillbaka till samma skola i 6an, men fick reda på att du skulle flytta bara några veckor efter det, jag hade värdens lärare och klarade inte att gå i den skolan utan dig, Du var verkligen speciell du var den som gjorde att orkade gå till skolan den som gjorde mig glad, så fort du flyttade fick jag massa problem jag bytte skola, hamna i behandlighems och massa sånt skit! Jag saknar dig vännen och jag tycker verkligen det är dags att ses snart! 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej, vad fin blogg! :) Vart har du gjort designen? Kram

2012-12-28 - 14:42:00
URL: http://homs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback