MUM, SISTER, BOYFRIEND, DAD, JOHAN ,HENRIK! läs!

Inte för jag tror att ni kommer att sitta och läsa detta, men jag vet att jag gjort fel och vet att jag har varit
konstig, ni ska inte tycka synd om mig, ni ska inte göra ett skit, för allt är mitt fel, bara mitt, visst jag är
irreterad på allt ni sagt och sånt det har sårat mig reält, men snälla jag vet att jag gjort fel! jag vet det! 
jag kommer fortfarande umgås med mina närmaste vänner det är bara så, jag kommer det, jag umgås med 
dom för att jag mår bra utav att vara med dom.. jag kan säga allt till dom från himmel till jord, jag vill bara
att ni ska veta att jag älskar er och att jag bryr mig om er.. Jag kommer att åka bil jag kommer att umgås med 
dom men jag kommer fortfarande säga det till er, jag kommer tex säga, men idag ska jag ut med mina vänner
jag kommer hem i morgon, jag kommer sova hos mina vänner jag kommer göra det, för jag vet att det är det jag behöver, jag vet att jag har en skuld hos banken, men jag söker jobb som om jag våre en ute liggare.. jag söker så jag kan betala den skulden.. jag gör allt för allt för att jag ska råd med det, jag säljer mina grejer som jag inte vill sälja, jag har sökt till så mycket jobb och fått interljuver och allt sånt skit, jag gör allt för att jag ska orka för att jag ska kunna må bra, jag kämpar med livet, för jag vet att jag endag kommer klara mig och vara lycklig! 
& jag vet mycket väl att endag kommer jag tacka er, jag kommer det., vänta bara & en dag kommer jag må så dåligt över det jag gjort, men jag är grymt glad att jag har lämnar alla falska och hittat dom nya som jag kan prata med, och jag känner vilka jag kan lita på & vilka jag inte kan lita på, jag vet det, men ni vet inte det för ni känner dom inte, jag älskar er och jag hoppas ni vet det johan henrik, gong mamma, och syster! så jag hoppas att ni läser detta noga och förstår att jag kommer fortsätta umgås med mina vänner jag kommer sova hos dom, MEN jag kommer säga det till er, jag kommer berätta för er, ni kan få ha konatkt med mig, ni kan få ringa mig, ni kan få smsa mig, jag kan inte lova att jag alltid kommer svara för jag kanske inte hör eller för jag kanske inte orkar prata, men släng iväg ett sms då, för ni vet mycket väl att jag hällre smsar än att pratar, för jag får ut mer då, jag är fortfarande svag och behöver stärkas upp.. Det vet ni jag är inte lika stark som jag var när jag var liten, nu är jag ännu ett år äldre och ännu svagare, men ni ska veta att jag älskar er och att saknar er & att jag bryr mig om er, det är bara så, ni får tror vad ni bäst vill, jag vill bara tacka att jag har er! 
 
jag vill tacka min familj, min kille, min syster kille, Marion, jocke, marcus, och alla ni andra att ni alltid finns hos mig! nu betyder och jag hoppas ni förstår det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback