fyfan mitt höstlov börja bäst

hello tror jag är lyckligaste utav alla! Jag typ älskar livet mår så otroligt bra! blivit av med en massa grejer och allt går som en dans på rosor, skolan går otroligt bra nu och börjat umgås med dom jag trivs bäst med dom jag orkar göra allt med! haha livet är så topp så jag klagar inte!


Godmorgon!

hello ligger just nu i min säng , och kollar på thai film, haha har besök så vi är 4 st som sover i min lilla säng, kan ju inte påstå att jag har sovit såhär jätte bra. men vad fan gör det om 100 år? ikväll blir det nog bara ta det lungt hade tänkt att färga mitt hår också, så blir väl brunt igen, men får se om jag gör det idag eller inte hehe, men vi höres senare puss


Gossip girl!

 
 
Hello, sitter nu och kollar på lyxfällan, haha det är ju helt otroligt, men det är ett grymt bra program! Ska snart sätta mig och kolla på Gossipgirl, sen ska jag lägga mig i ett vamt bad, och sen börja packa och fixa i mitt rum, sen så blir det bara att ta det lilla lunga och må bra tror jag, i morgon blir det att åka hem direkt efter skolan tror jag, ska bli super skönt, kanske får besök i morgon så det blir säkert asbra! Sen blir det att börja planera höstlovet lite puss! 

Tänkte visa er min lilla förändring!

Jag har ju varit mörk hårig, ett långt tag,men nu jävlar har jag gjort en föränding! hehe vad tycker ni blev det bra? 
jag funderar på om jag ska färga det mörk igen, eller hur jag ska göra, har lite bestlut ångest eftersom att det börjar gå ut i tvätten! :( 
 
Bilden är tagen idag, och ni ser ju att det är ljusare i topparna?, och det är typ rosa där bak, haha det är sjukt snyggt! vet inte hur jag ska göra, om ajg ska behålla det eller inte, men det blir säkert as bra! 
 

Det var ett tag sen jag bloggade här !

 
Men jag tänkte nu börja om på nytt igen, kände att var dags att byta till blogg.se igen eftersom att nattstad bara handlar om topplistan osv, den bloggen kommer fortfarande finnas kvar, men jag kommer blogga här! Så jag hoppas att ni stannar puss! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!